Posts tagged: Firefox

Firefox Killer only in PuppyLinux

By , May 12, 2008 9:15 pm

Twas the “insert” key and it does it’s deed only in Puppy linux when ScribeFire is running. So back to PCLOS for now. Puppy is fast and overall an excellent distro for older and even newer equipment. Tis somewhat limited in applications but everything I needed I was able to find or find a workaround for. And I suspect that the insert key bit killing firefox when using scribefire is fixable, but I just don’t have the mental energy right now to work through it.

Add Scroogle to your Firefox Search Bar

By , May 12, 2008 7:28 am

Mycroft Project: Scroogle Search Engine Plugins – Firefox & IE7

Go to the page and follow the instructions. Good stuff!

Soggy Sunday

By , April 27, 2008 11:34 pm

Trying ScribeFire out for standard posting to the blog(s) too. One nice thing about it is the ability to post to several different blogs. Not at the same time but it does allow you to save a post and post it again and again. Tis quite handy that. Several irritating things too. Whereas with a right click on a word Firefox will gives you the ability to check and correct the spelling of a word but ScribeFire doesn’t. It underlines the words but as yet I can’t find a way to check and correct the spelling. Just installed a dictionary but have to restart Firefox to get it to work so am going to finish this post and then restart it. Looks like I can save it as a draft so will try that and see if I can edit it after the restart.

And it works great! I’m liking this more and more. Seems that you can even edit existing entry’s, though I haven’t tried that yet. The spell check thing still isn’t working/or I can’t figure out how it is supposed to work. Will look into it more later.

Have got it configured at present to post to 3 different blogs and need to add several more. Not just mine but the 3 or 4 that customers sites are built with, so I can edit them too.

Added another blog (customers site) today with WordPress 2.5.1 and it seems to be working fine. The problem yesterday may have been something other than just WordPress but the timing sure was good if it was. Both times. Course like I said in an earlier post, I did replace all the files with a newly downloaded version and also updated the config file.

Been a long day. Gotten some things done, and put some off till tomorrow. Got a pile of stuff to go pick up to get put into a customers site. And still got one more to install a e-commerce program in that I haven’t gotten to yet. Seems like it’s either feast or famine.

Gonna make one more post and then call it a night. Till tomorrow…

Kubuntu impressions

By , April 9, 2008 11:40 am

Writing this on the Linux machine running on the Kubuntu LiveCD with KDE 4 beta and so far I am impressed. It found all the bits and bobs and booted right up. Doesn’t have Firefox so went into Konqueror and then to Gmail and it loaded right in which I have had trouble with in the past (though haven’t tried recently). Opened a new tab and went to Technoprimitive.org (here) and everything looks just fine.

Plugged the Belkin Wifi adapter into the USB and it came right up. Didn’t connect but still found it with no trouble which PCLOS refuses to do for some reason. Unplugged the ethernet and clicked on the network icon in the toolbar at the bottom right of the screen (after not being able to find any network stuff in the start menu) and it brought up a window with tabs that allowed me to select the wirless and it connected right off with a good 54 mbps connection. reconnected the ethernet and disconnected the wireless and it switched right back over. Good enough! 😎

Lots of my usual apps missing but that looks like only a install away. Gonna get another machine from the Yard Sale Trailer and install it to the hard drive and give it a try. Looks like they have gotten the things that used to bug me worked out with this upcoming release.

Panorama Theme by Themocracy